Servicetekniker sökes till Lagafors

aug 19, 2022 | Nyheter

 

Vi behöver nu förstärka vårt serviceteam med ytterligare en duktig servicetekniker till Lagafors i Laholm. Vi har sedan starten 1962 varit i ständig utveckling och är idag ett globalt bolag vad gäller tillverkning och installation av rengöringssystem för livsmedelsindustrin. Vi tillverkar och levererar kompletta hygienlösningar som täcker allt från stationära och mobila rengöringssystem till diskmaskiner och tillbehör. Vår kompetens sträcker sig från tillverkning och installation av enskilda komponenter (pumpar, diskmaskiner, etc.) till idé, lösningar och konstruktion av stora centraliserade rengöringssystem. Läs mer om företaget och våra produkter på www.lagafors.se.

Vad vi kan erbjuda dig

Som vår näste Servicetekniker kommer du att tillhöra ett duktigt och erfaret serviceteam som tillsammans upprätthåller Lagafors åtaganden gentemot våra kunders rengöringssystem. Du ska själv eller tillsammans med din kollega åka ut på arbeten i Sverige men visst arbete förekommer även internationellt och då framför allt i Tyskland. Du kommer att arbeta tillsammans med ett bra gäng mot tydligt uppsatta mål och du kommer i början av anställningen att bli upplärd internt på Lagafors produktutbud. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Installation och service av våra rengöringssystem hos våra kunder
  • Montering, service samt kvalitetskontroll av våra rengöringssystem i vår verkstad i Laholm

Heltidstjänsten som servicetekniker innebär ett antal övernattningar per år.

För att vara aktuell för tjänsten

Du ska ha en relevant teknisk utbildning gärna med inriktning mot mekanik/styr och reglerteknik eller arbetslivserfarenhet inom området. Det är meriterande om du har erfarenhet av svets inom rostfritt (TIG) och kunskaper inom el, men det är inget krav. Vi värdesätter erfarenhet och kunskap av liknande arbetsuppgifter, men absolut viktigast är att du har rätt personliga egenskaper och färdigheter. Egenskaper och färdigheter som vi värdesätter högt är att du har:

  • en god teknisk förståelse samt att du är ansvarsfull, driven och flexibel
  • lätt att skapa relationer och samarbeta med personer runt omkring dig
  • ett noggrant och strukturerat arbetssätt samt förmågan att arbeta lugnt och metodiskt under pressade situationer

Du ska vara serviceinriktad och kunna hantera kundkontakter på telefon och vid besök. Du bör ha goda datakunskaper och det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystem. Du får inte vara rädd för höjder upptill 10 meter eller vara allergisk mot kemikalier, olja och damm. Du ska ha goda kunskaper i svenska och i engelska både i tal och i skrift. Det är meriterande med goda kunskaper i tyska språket, men inget krav. Tjänsten förutsätter att du har ett B- körkort.

Låter detta som din nya utmaning?
Då är du välkommen med din ansökan senast den 18 september. Urvalet sker löpande, så dröj inte med att inkomma med din ansökan. Detta är ett rekryteringsuppdrag där anställningen sker på Lagafors, men där rekryteringsföretaget Human Network sköter rekryteringsprocessen. Frågor angående tjänsten besvaras av rekryteringskonsulten Sinisa Bozic, sinisa@humannetwork.se eller på 0708-26 06 23. Ansök via  www.humannetwork.se  och välj rätt tjänst. Alla erbjudanden om annonseringshjälp undanbedes.

Välkommen med din ansökan!