Kvalitet och effektivitet – en vinnande kombination

jan 4, 2011 | Referens

Lagafors har varit verksamt på den turkiska marknaden sedan 2010. Genom enträget arbete från vår lokale distributör Belkim, har vi skapat oss ett namn som en pålitlig leverantör i det högre segmentet. Ett gott renommé som både omfattar produkterna i sig och effektiviteten i det rengöringsarbete de utför.

Kvalitet lönar sig i längden, det vet alla. Trots det väljer många företag att skjuta problemen framför sig och fortsätta som förut. Men det finns undantag, företag som vågar och därmed vinner. Ett sådant exempel är Reha Milk, ett turkiskt mejeriföretag som bland annat tillverkar och säljer halloumiost.
När företagets anläggning i Izmir skulle utrustas med ett nytt rengöringssystem, valde de att överge andra alternativ till förmån för en internationellt beprövad leverantör: Lagafors.
Med hjälp av vår distributör i Turkiet, Belkim, informerades Reha om fördelarna med våra produkter och vårt sätt att se på hygien och effektivt rengöring. Kunden uppskattade bredden i vårt sortiment och valde slutligen ett decentralt rengöringssystem DCS med fyra satelliter.

Ett rengöringssystem med många fördelar
Med facit från drygt tre års verksamhet är Rehas representanter mycket nöjda. De uppskattar att systemet är lätt att använda och att de ingående maskindelarna tar relativt liten plats i anspråk.
Fabrikschefen Fuat Ugur nämner fler fördelar:
– Nu kan vi rengöra fabriken mycket snabbare än förut, samtidigt som vi sparar både pengar och miljön genom att använda mycket mindre vatten i rengöringsprocessen. Och viktigast av allt: under den här tiden har vi inte haft minsta problem med hygienen i våra produktionslokaler.
På frågan om han kan tänka sig att rekommendera Lagarfors produkter och system till andra, säger han med bestämdhet:
– Ja, absolut.

 

Kundens önskemål: En kontinuerligt hög hygien i produktionslokalerna!
Vår lösning: Ett DCS-system med 20 bars tryck och fyra satellitstationer.

 

Kontakta Martin Johansson för mer info