Det blev tre års ”övertid” för vår servicetekniker Ingvar Johansson. Före årsskiftet övervägde han faktiskt att fortsätta lite till, men bestämde sig till slut för att hänga in overallen på riktigt, ett beslut som han fyra månader senare är mycket nöjd med.
– Visst saknar jag jobbarkompisarna och alla trevliga kundkontakter, men det är gott att vara pensionär när man är frisk och helt kan styra sin tid. Det är ett privilegium.

Att Ingvar Johansson varit en viktig resurs för Lagafors är ett understatement. Han har jobbat för oss sedan 1973 (bolaget startade 1962) och ofta varit den som installerat vår innovativa rengöringsutrustning på plats hos kunderna.
– Det har blivit många resdagar genom åren. Jag har mestadels jobbat i Norden, men reste också mycket i Ryssland när vi etablerade oss där. Totalt blev det 26 besök över hela Ryssland mellan 1990 och 2002.
Som servicetekniker på fältet har han även skött eftermarknaden med återkommande servicebesök och därmed bidragit till våra goda kundkontakter.
– Under mina 44 år har jag aldrig upplevt att det varit tråkigt att gå till jobbet. Jag har haft förmånen att trivas och ha härliga arbetskamrater och kundkontakter. Så nu vill jag bara säga:
Tack alla för ett gott samarbete. Det har varit ett sant nöje.

TACK och LYCKA TILL från oss på Lagafors
Vi på Lagafors försöker nu ställa om och anpassa oss efter den nya verkligheten. Efter Ingvar.
Magnus Elmblad, Lagafors VD, konstaterar:
– Ingvar har varit en riktig klippa, alltid gjort ett bra jobb och uppskattats av både kunder och arbetskamrater. Vi kommer att sakna hans närvaro här i lokalerna, samtidigt unnar vi honom allt gott och att få njuta av livet som pensionär. Vi säger TACK INGVAR och önskar all lycka på den fortsatta färden genom livet.
Vad gäller Lagafors kundservice så kommer den inte att förändras framöver. Vi har ett starkt team av välutbildade tekniker som vet vad som gäller. De har ju lärt sig av en mästare!

På förekommen anledning söker Lagafors nu en driven servicetekniker som är intresserad av att förstärka vårt tekniska team och jobba vidare i Ingvars serviceanda. Läs mer här.