I Ryssland finns det 142 miljoner konsumenter och Agroprodmash är den största industriella mässan inom livsmedelsutrustning och hygien. Saneq Technologys valde att ställa ut på denna mässa för att bland annat visa upp sitt sortiment av rengöringsutrustning från Lagafors och för att skaffa sig fler potentiella kunder och även få in bra kundrespons.

Det är stor skillnad på den hygienutrustning vi säljer till skillnad mot  övrig utrustning som finns på marknaden idag och vi tycker det är viktigt att besökarna får möjligheten att se och känna just den skillnaden”, säger Vitaly Dvornikov försäljningschef för Saneq Technologys.

”Efter mässan börjar nu det stora arbetet med att ta hand om alla förfrågningar vi fått ihop. Vi har precis genomfört våra första försäljningar av Lagafors utrustning till Cherkizovo Group och Mixma Meat Processing Plant, och detta underlättar vårt fortsatta arbete”, tillägger Vitaly.

Saneq kommer även att ställa ut på ”Meat and Dairy Forum” som är en internationell mässa i Moskva den 12-15 Mars nästa år.

”Vi ser på en positiv och ljus framtid tillsammans med Lagafors”,
avslutar Vitaly.