Nor-Fishing är en mässa som äger rum varje år i Norge. Det är en oerhört viktig mötesplats för fiskenäringen, både internationellt och nationellt och har funnits sedan 1960.
Idag är det en av de största fisketeknikmässorna i världen. Under de senaste åren har mässan dragit runt 15 000 besökare från cirka 50 länder. Innovationer som är viktiga för alla sektorer inom industrin presenteras här.

I år ställde i vanlig ordning Lagafors distributör i Norge sedan mer än 25 år, Hygienteknikk A/S ut för att visa bland annat Lagafors utrustning inom hygien och rengöring för livsmedelsindustrin.
Hygienteknikk ingår i Aquatic-gruppen, där bland annat även ACO Kemi A/S ingår. I en nydesignad monter presenterades allt från centrala till decentrala lösningar samt automatrengöring.

”Fisk och framförallt lax industrin går fortsatt mycket bra och vi kommer att projektera några nya stora anläggningar inom de kommande 2 åren. Vi har också satsat lite mer på små och medelstora kunder det senaste året och det har slagit väl ut””, säger Svein Inge Holtesmo, VD på Hygienteknikk A/S.
”Mässan har varit bra, med många seriösa kunder och kontakter, så nu börjar arbetet med att följa upp allting”, fortsätter Svein Inge.

”Som ansvarig för den norska marknaden och vår distributör här, så har jag varit på denna mässan i 10 år. Hygienteknikk är vår äldsta distributör och mycket kunnig inom hela vårt produktsortiment. Det är alltid intressant och lärorikt att få sitta ner och utbyta erfarenheter och odla den personliga kontakten som vi på Lagafors ser som mycket viktig” säger Martin Johansson, Key Account Manager på Lagafors.