För att verkligen fira att vi fyller 50 i år så ställde Lagafors till med en hejdundrande jubileumsfest i slutet av augusti. Festen hölls i ett enormt partytält utanför våra lokaler i Laholm och blev oerhört lyckad in i minsta detalj. ”Detta kommer att bli en fest som både vi och våra gäster sent kommer att glömma!”, säger Magnus Elmblad, VD Lagafors. ”Vår önskan var att festen skulle genomsyras av den familjära och fantastiska anda vi har i vårt företag och göra ett avtryck hos våra gäster, och som vi känner det så lyckades vi verkligen med det”, kommenterar han.

Cirka ett hundratal personer slöt upp till festen och gästerna bestod av befintlig personal med respektive, gamla anställda, kunder, leverantörer, representanter från kommunen samt några av våra internationella återförsäljare från bland annat Schweiz, Norge, Danmark och Tyskland. Deltagarna bjöds på en trerätters middag baserad på mat från våra olika kunder i olika länder. Underhållningen som höll på tills långt in på natten stod eminenta Cirkus Markus för, som med perfekt mix och timing lyckades hålla en oerhört trevlig stämning genom hela kvällen.

Under festens gång gavs hyllningar till företaget och personalen i form av tal från kunder, leverantörer och vänner. Personalen uppmärksammade även 50års jubileumet med gratulationer till både ägare och VD. Middagen avslutades med ett imponerande fyrverkeri till alla närvarandes stora glädje.

Vi på Lagafors vill härmed tacka all personal och alla gäster som hjälpte oss att göra denna kvällen till ett fint och bestående minne för oss alla!

Magnus Elmblad
VD