I april 2016 invigde Östergötlands landshövding Elisabeth Nilsson under stor pompa Meetabs nya kebabfabrik i Linköping. Där kommer hädanefter drygt 1 000 ton nötkött årligen att bli till kebabspett och färdiggrillade kebabbitar. Och det är inte bara till glädje för finsmakare i Mellansverige, det gläder även oss på Lagafors eftersom vi fått äran att leverera en komplett hygienlösning till fabriken – på rekommendation från våra befintliga kunder.

Kvalitet är ingen tillfällighet
Meetab i Linköping tillverkar och säljer kebabspett och färdigskurna kebabbitar – och gör det med framgång. Leveranserna går till grossister, restauranger och butiker i hela Mellansverige. Företaget, som grundades 1997, har idag ett 20-tal anställda och omsätter ca 50 Mkr.
Efter att ha upplevt flera år med stadig expansion beslöt Meetabs ägare för en tid sedan att investera i en ny fabrik. Under planeringsfasen besökte företagsledningen branschkollegor och kom då för första gången i kontakt med Lagafors produkter.
– När vi besökte andra livsmedelsanläggningar fick vi se Lagafors rengöringssystem och blev imponerade, säger Meetabs VD, ägare och grundare Tibet Ukas. Han fortsätter:
– Vi valde Lagafors efter att ha fått rekommendationer både om produkterna i sig och om Lagafors som en pålitlig leverantör.
Strävan efter att alltid välja bästa möjliga går som en röd tråd genom Meetabs verksamhet. För det är ju som de själva säger i sin marknadsföring: ”Kvalitet är ingen tillfällighet.”

Lagafors får ny rekommendation
Den nya fabriken stod klar i början av 2016 och invigdes i april – komplett med vårt centrala rengöringssystem CCS. Produktionen är nu i full gång och allt fungerar som det ska. Som en extra trygghet har företaget tecknat ett serviceavtal som bland annat innebär att vi ser över anläggningen en gång per år.
– Lagafors har varit mycket professionella och skött sina åtaganden klanderfritt, säger Tibet Ukas, som avslutar: Jag kan absolut rekommendera Lagafors vidare till andra.
Vi tackar för berömmet och återgäldar det lika fort:
– Det är alltid roligt med kvalitetsmedvetna kunder, säger Mats Andersson, säljansvarig på Lagafors. Meetab valde vårt centrala rengöringssystem CCS och det är vi oerhört glada för.